diumenge, 13 de març del 2016

HC Ripoll, 2 - CP Taradell, 2

El Ripoll es va enfrontar al segon equip menys golejat de la categoria, i el partit va ser de pocs gols. Malgrat que tots dos conjunts haurien pogut endur-se els tres punts, el desplegament de joc d'uns i altres hauria fet més justa una victòria local.
El primer temps va començar bé pel Ripoll. Ivan Mora va recollir un rebuig del porter i va marcar l'1 a 0 ben d'hora (m.2). El Ripoll va seguir intentant-ho però la bona actuació defensiva osonenca va impoedir que s'ampliés l'aventatge. En canvi el Taradell va disposar d'un penal que va aturar Moi (m.21) i d'una jugada al darrer minut que va convertir-se en l'empat a 1.
Novament va ser el Ripoll qui va avançar-se. Va ser en una rematada de Vergés davant del porter a centrada de Ferrer (m.29). Un pal de Vergés, i en la judada posterior una gran aturada de Moi van ser les accions més destacades, abans de l'empat taradellenc. Va arribar de forma afortunada en un xut llunyà que va tocar a la cuixa d'un atacant i va acabar dins de la xarxa ripollesa (m.42). De fet l'argument visitant més repetit van ser aquests xuts buscant un segon remat o bé un rebot que afortunadament no va repetir-se. Tampoc el Ripoll va saber aprofitar una falta directa que va aturar el porter osonenc (m.44).
HC Ripoll: Moi Adam, Ferrer, Ivan Mora (1), Sabata, Jeremi Rodríguez, Xixoo, Vergés (1), Zaragoza, Escandell i Pau Franquesa (ps).