dissabte, 19 de març del 2016

Alpicat, 4 - HC Ripoll, 3

Una mala primera part, un arbitratge tirant a casolà i la manca de fortuna que tenia l'equip la temporada passada, va condemnar a l'HC Ripoll a una derrota mínima a la pista d'un dels principals candidats a l'ascens.
L'Alpicat es va avançár ràpidament en el marcador, i als deu minuts ja guanyava 3 a 0, gràcies a dues jugades a bola parada. Va ser en un penal i una falta directa molt estrictes, que van condicionar el partit. Amb aquest resultat i la sensació que no s'estava jugant bé es va arribar al descans.
El segon temps va començar molt millor, amb dos gols ripollesos que posaven pressió a l'equip local. El xiulet no va afavorir en cap moment els interessos visitants, però Moi va aturar un penal i una falta directa. A més el Ripoll va veure com li expulsaven a Sabata i a Xixoo. En tot cas la zona mixta que practicava l'equip en defensa va donar resultats, malgrat les moltes arribades dels locals. En una d'elles un ganxo va suposar el 4 a 2 (m.44). Seguidament Xixoo va aprofitar una falta directa per tornar a reduir el desavantatge a la mínima expressió. Amb aquest resultat, Vergés i Sabata van enviar dues boles als pals, i el porter lleidetà va demostrar la seva categoria en més d'una rematada. A manca de 40 segons, Xixoo va disposar d'una nova falta directa, tot i que aquesta vegada no la va transformar. Tot i jugar amb un home més fins al final, el Ripoll no va poder sumar cap punt en una visita que va servir per constatar que l'equip està preparat per competir contra qualsesvol rival.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata (1), Ivan Mora, Jeremi Rodríguez, Carlon, Vergés, Xixoo (2), Ferrer, Zaragoza i Pau Franquesa (ps).