dissabte, 24 d’octubre del 2015

HC Ripoll, 7 - Noia B, 5

Primera victòria de la temporada al pavelló municipal, en un disputat partit amb moltes alternatives en el marcador. El Noia B es va mostrar com un rival molt perillós, sobretot en atac, sovintejant el perill a l'àrea ripollesa.
Va ser precisament l'equip visitant qui es va avançar amb un xut llunyà que va ser desviat davant mateix de Franquesa i suposant el 0 a 1 (m.10). Quatre minuts després un jugador de l'equip del Penedès va encarar la porteria local i va fer el segon gol. El Ripoll hauria pogut retallar el desaventatge amb un penal que va aturar el porter visitant (m.18). Un minut més tard Sabata es va treure de l'estic un xut de mig camp i va establir l'1 a 2. El joc ripollès va seguir intens en aquella fase de partit i el mateix Sabata va enviar un xut al pal (m.20). Una contra de Sabata va ser culminada per Ferrer amb l'empat a 2 (m.21). Amb aquest resultat es va arribar al descans.
A la represa el Ripoll es va avançar per primera vegada. Va ser gràcies a un contraatac que Xixoo va conduïr i culminar davant del porter visitant (m.28). Poc va tardar a reaccionar el Noia,amb un xut sec que va tocar al travesser i va arribar a la xarxa ripollesa (m.30). L'empat va ser trencat de nou pel Ripoll gràcies a una jugadassa de Sabata, que després de recuperar una bola en defensa, va travessar tot el camp i va donar-la a Jeremi perquè rematés dins la porteria (m.34). L'alegria va durar ben poc, perquè un minut més tard el Noia va concretar un contraatac amb l'empat a 4. A més una nova pèrdua del Ripoll va afavorir una nova contra visitant que va acabar amb el 4 a 5 (m.38). La reacció ripollesa va ser també immediata, i un xut de Vergés de mig camp va ser tocat per Sabata per fer el 5-5 (m.39). Amb aquest empat i l'incertesa pel bon joc de tots dos conjunts es va entrar als deu darrers minuts. El Ripoll va estar però més encertat. Un contraatac de Xixoo que va donar la bola a Vergés perquè marqués va suposar el 6 a 5 (m.43). A manca de tres minuts dues grans aturades de Franquesa van impedir que l'empat a 6 pugés al marcador. En canvi Jeremi va fer un golàs en jugada individual dins l'àrea visitant, sentenciant el 7 a 5 definitiu (m.49).
HC Ripoll: Franquesa, Sabata (2), Jeremi (2), Carlon, Xixoo (1), Ferrer (1), Vergés (1), Ivan Mora, Zaragoza i Baget (ps).