dijous, 1 d’octubre del 2015

CP Roda, 4 - HC Ripoll, 6

Primera victòria de la temporada a la nova categoria, en partit avançat de la tercera jornada a la pista del Roda. Malgrat les baixes de Moi Adam i Ferrer, el Ripoll va fer un partit seriós, i va saber esperar el seu moment per derrotar a un Roda amb qui s'ha establert una bona rivalitat arran dels darrers enfrontaments entre tots dos equips.
El primer temps va ser un intercanvi de cops. Un pal de Jeremi (m.6) va ser el precedent més perillós abans que el Roda s'avancés en el marcador (m.13). Va ser en una jugada on el Ripoll va perdre la bola a mitja pista just quan se li acabava la possessió, i l'equip local va aprofitar un contraatac perfecte per batre Pau Franquesa. La reacció ripollesa va ser immediata. Sabata amb un xut llunyà va establir l'empat, en un gol que no va arribar a tocar la xarxa però que ningú de l'equip osonenc va protestar. Les millors ocasions visitants van arribar amb xuts laterals, tot i que no van convertir-se en gol. Al descans, empat a un.
Un xut frontal de Sabata va avançar per primera vegada al Ripoll (m.27). Poc després el mateix Sabata feia l'1 a 3 en un contraatac dels homes de Dani Viñas. Un penal molt discutit per un Franquesa que va estar sobri durant tot el partit, va donar l'opció de reduïr el desaventatge local. La bola va anar al pla, però va tornar a caure a l'estic del jugador rodenc, que aquest cop no va perdonar. Després d'un xut al pal d'Ivan Mora, el Roda va tornar a marcar en una contra l'empat a tres. Quedava encara força partit -encara que el públic ho desconegués perquè el marcador electrònic va suïcidar-se- i el Ripoll no va desanimar-se. Sabata hagués pogut tornar a avançar al Ripoll amb una falta directa, però no va aconseguir-ho. Després d'un xut al pal dels locals, Xixo va fer una bona assistència per Jeremi Rodríguez que davant del porter no va fallar i va establir el 3 a 4 (m.43). Un minut més tard Sabata va aprofitar una centrada de Vergés per marcar el cinquè gol visitant. La sentència la va concretar Xixo rematant una jugada dins la xarxa osonenca. Els darrers minuts van ser de major control, tot i que l'exjugador ripollès Comas va fer el 4 a 6 definitiu ja en el darrer minut.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Sabata (4), Jeremi Rodríguez (1), Ivan Mora, Vergés, Xixo (1), Carlon, Zaragoza i Baget (ps).