dissabte, 28 de febrer del 2015

HC Ripoll, 4 - Sentmenat, 6

Primera derrota de la temporada després de dinou partits, en un enfrontament amb dues parts per a cada equip, i on els tres punts van acabar volant cap al Vallès. L'ampli avantatge del Ripoll en la classificació li permet seguir liderant la classificació, però ara el Sentemenat se suma al grup de perseguidors, deu punts per sota. L'empat entre Vilassar i Folgueroles, fa menys dolorosa la derrota, encara que ara l'equip del Maresme és tercer a només nou punts.
L'HC Ripoll va desaprofitar un avantatge de tres gols. Ivan Mora va encetar el marcador al minut 3 amb una rematada davant del porter. El bon joc d'aquest període va concretar-se amb una bola desviada per Vergés a xut de Jeremi Rodríguez, que es va acabar introduïnt a la porteria visitant (m.10). Arxé hauria pogut fer el tercer, en un penal comés sobre Zaragoza, però el seu xut va ser aturat pel porter (m.20). Una altra falta dins de l'àrea sobre Zaragoza va suposar un nou penal, que ara sí va transformar Vergés (m.22). Un altre penal, aquest cop dins de l'àrea ripollesa, va ser aprofitada pel Sentmenat molt més encertat en les jugades a bola aturada, per ajustar el marcador (m.23). El resultat encara s'hauria pogut tornar a moure en cas que Vergés hagués marcat la falta directa -que va poder xutar dues vegades- per la desena falta vallesana. Amb 3 a 1 es va arribar al descans.
A la represa va ser altre cop el Sentmenat qui va marcar una falta directa, reduïnt encara més el desavantatge (m.27). El Ripoll va recuperar momentàniament el control del marcador, amb una bola que Sabata va controlar a l'àrea i va rematar dins de la xarxa (m.31). Va ser la única concessió del porter que va defensar el marc visitant en el segon temps. Malgrat la seva sobreexcitació va treure tots els xuts que Jeremi, Vergés, Sabata o Carlon van assajar. Tal i com ja havia passat després del tercer gol ripollès -i com també havia succeït al partit de la primera volta en dues ocasions- el Sentmenat va marcar pràcticament només treure de centre. Va ser en un xut que va rebotar en un jugador local, i va despistar a Moi Adam (m.32). Una nova falta directa que va xutar Sabata va trobar la resposta del porter vallesà (m.39). En canvi la fortuna es va aliar de nou amb el Sentmenat que va tenir el premi d'una bola morta a ratlla de gol, que van rematar en l'empat a quatre (m.41). L'HC Ripoll no havia matat el partit i el poc control del seu "tempo" va ser aprofitat per un Sentmenat que no va malaguanyar una falta directa (m.45) per avançar-se amb 4 a 5. Sabata va xutar un penal que el porter visitant també va aturar (m.46). L'equip de Dani Viñas es va abocar a l'atac, xutant-ho tot amb més empenta que encert. Amb aquest panorama el Sentmenat va aprofitar una contra per sentenciar el partit amb el definitiu 4 a 6, ja en el darrer minut de partit.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata, Jeremi Rodríguez, Ivan Mora (1), Vergés (2), Zaragoza, Arxé, Carlon, Escandell i Jordi Viñas (ps).

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Anims a tots,es una petita ensopegada en una lliga molt complicada. La dinamica es molt bona i els resultats tornaran. Si treballem igual pujarem,n'estic segur. Tot i que ahir tenia el cor una mica dividit,ja que el meu Arnau (ahir no),pero hi ha partits que va convocat em el primer equip del Sentmenat.Algu es duria estrenyar si em va veure content per els gols del Sentmenat,pero guanyar ahir a Ripoll,posa el Sentmenat en la pomada final. Demano disculpes si algu s'ha sentit malament.
Ripoll campio de lliga i Sentmenat segon.
Forza a tots dos.

Unknown ha dit...

Soci n# 2

Remo ha dit...

Vas estar molt correcte Antonio. Formes part de la història de l'AD Ripoll/HC Ripoll, i sempre ens recomforten les teves paraules d'ànims. Endavant soci nº2