dimarts, 2 de desembre del 2014

La Garriga, 0 - HC Ripoll, 2

Per primera vegada en aquesta temporada, l'HC Ripoll acaba un partit amb la porteria a zero. Va ser gràcies al partit seriós que va plantejar a la pista de La Garriga, un dels rivals forts de la categoria. El Ripoll suma tres punts més en un partit avançat a la jornada del cap de setmana.
El primer temps va ser gairebé perfecte. Després d'un intercanvi inicial de cops on Moi Adam va ser providencial treient un guant que va impedir el primer gol local, Sabata va marcar el 0 a 1 (m.4). Va ser d'un xut llunyà i potent que va batre al porter vallesà. Dos minuts més tard, Ferrer va rematar una passada de Sabata establint el 0 a 2 que al final del partit va ser el definitiu. En tot cas no va ser que el Ripoll no tingués ocasions. Ferrer va enviar una bola al pal (m.10) i el partit semblava estar sota control dels jugadors de Dani Viñas.
A la represa van continuar els pals. Xuts de Jeremi, Vergés en una contra a passada de Sabata, i Ferrer en dues ocasions, van trobar el marc de la porteria local. En els darrers minuts La Garriga va estirar-se, provant xuts des de diferents posicions, però sempre van trobar o bé a un defensa ben situat, o bé al porter Moi Adam. A manca de dos segons Ferrer hauria pogut ampliar l'aventatge, però la falta directa que va xutar no va trobar la xarxa rival.
HC Ripoll: Moi Adam, Sabata (1), Jeremi, Ferrer (1), Vergés, Ivan Mora, Arxé, Zaragoza, Carlon i Jordi Viñas (ps).