dissabte, 13 de desembre del 2014

HC Ripoll, 7 - Vilassar, 3

Important victòria en un partit vibrant contra el tercer classificat. El Ripoll posa cinc punts de coixí gràcies a aquest resultat respecte al mateix Vilassar.
El partit va començar molt viu. Les ocasions es van succeïr en una i altra porteria, fins que una ràpida triangulació va permetre a Ferrer inaugurar el marcador (m.7). Una bola al pal de Vergés va ser el preludi de 2 a 0, obra de Jeremi en una jugada personal (m.12), després de rematar venint de darrera la porteria rival. Un xut creuat de Vergés (m.15) va donar un aventatge de tres gols als homes de Dani Viñas. El Vilassar va tenir el premi a la seva insistència després de rematar una jugada desafortunada en defensa del Ripoll dins de la xarxa local (m.18).
El segon temps va seguir la tònica del primer. El Vilassar va posar emoció al resultat en culminar una passada des de darrera la porteria de Moi Adam, que va sorprendre a la defensa ripollesa (m.25). Després que l'àrbitre no li concedís un gol fantasma a Ferrer, aquest mateix jugador va tocar la bola en un xut de Sabata immediàtament posterior, per introduïr el 4 a 2 (m.32). El minut d'efervescència va reblar-lo altre cop Ferrer marcant de nou en un contraatac (m.32). Una jugada de Sabata en atac va suposar tres minuts més tard el 6 a 2. Amb aquest resultat el Vilassar va aprofitar que una bola perduda havia tombat a Sabata dins de la seva àrea per fer el seu tercer gol a plaer. La indignació de Moi Adam que va anar a recriminar l'acció de continuar el joc a l'autor del gol, li va valdre la targeta blava. Va substituïr-lo Jordi Viñas, que va mostrar-se solvent durant els minuts restants. En tot cas el Vilassar no va aprofitar la superioritat de dos minuts. Ja amb igualtat sobre la pista, Sabata no va transforar una falta directa, i l'àrbitre va anular un gol al Ripoll en considerar que l'havien marcat amb el temps de passivitat esgotat. Una nova falta directa tampoc va marcar-la Ivan Mora (m.46). En canvi Jeremi si que va segellar la victòria després d'aixecar la bola sobre el porter visitant (m.46). A dos minuts pel final Jordi Viñas va lluïr-se aturant un penal a favor del Vilassar.
HC Ripoll: Moi Adam, Ferrer (3), Sabata (1), Vergés (1), Jeremi (2), Arxé, Ivan Mora, Zaragoza, Escandell i Jordi Viñas (ps).