diumenge, 11 de març del 2012

Lloret C, 3 - HC Ripoll, 13

Àmplia victòria a domicili, en una nova exhibició ofensiva dels jugadors de Dani Camprubí. El Ripoll va començar molt fort el partit, i en onze minuts ja guanyava 0 a 4. Ivan Mora (m.2 i 11), Vergés (m.5) i Ferrer (m.6) van deixar el partit pràcticament sentenciat, i potser per això l'equip va desconnectar-se i va permetre que el Lloret C reduís el desaventatge, que al descans ja només era de 2 a 4.
A més a la represa el Lloret va fer el tercer gol al primer minut, però els jugadors ripollesos van saber reaccionar. Un minut després Humbert marcava el 3 a 5, i ell mateix feia el sisè (m.28) i el setè (m.34). Vergés es va afegir a l'encert amb dos gols més (m.35 i 36). Arxé (m.37) va fer el 3 a 10, i als darrers minuts Ivan Mora (m.46) i de nou Humbert (m.48 i 49) van sentenciar definitivament l'àmplia golejada.
HC Ripoll: Carmona, Ivan Mora (3), Vergés (3), Ferrer (1), Arxé (1), Selva, Humbert (5), Marín i Camprubí.