dissabte, 31 de març del 2012

HC Ripoll, 8 - GEiEG D, 5

Gran partit d'hoquei al pavelló municipal de Ripoll, amb una graderia plena de públic que va gaudir d'una victòria local, que situa a l'equip ripollès a un sol pas del campionat i l'ascens matemàtic. El partit va ser el més intens que s'ha viscut aquesta temporada a Ripoll. El Ripoll va avançar-se amb un gol d'Arxé, però el GEiEG D va capgirar el resultat amb un gol de jugada i un altre de penal. A més va ampliar l'aventatge amb una falta directa amb que va ser castigat el Ripoll després que Marín veigués la targeta blava. Semblava que l'1 a 3 seria el resultat al descans, però Camprubí va aprofitar un refús curt del porter visitant a xut d'Ivan Mora al darrer segon de la primera part, per marcar el 2 a 3.
A la represa el GEiEG va marcar primer aprofitant una contra. Arxé (m.31) de nou va reduïr l'aventatge després d'una passada de Camprubí, i el mateix Arxé (m.36) va empatar amb un fort xut de falta. Pocs segons després Vergés posava de nou en aventatge al Ripoll, i Marín ampliava la diferència rematant un xut del mateix Vergés (m.40). L'equip gironí va reduïr l'aventatge al mínim 6 a 5 (m.44), però Vergés de nou va marcar el setè (m.56) i Ivan Mora va fer el vuitè (m.48) de penal, després que Carmona hagués aturat una nova falta directa amb que havien castigat al Ripoll. D'ençà que el Ripoll s'havia posat per davant en el marcador, les opcions de gol van ser nombroses, gràcies als espais que deixava en defensa el GEiEG. El porter visitant alguns cops i els pals de la seva porteria d'altres, van impedir un resultat encara més ample. L'equip gironí va demostrar el per què de la seva bona classificació, tot i que a estones va buscar amb exageracions la complicitat d'un àrbitre que no va agradar gens al públic local.
Amb aquesta victòria (amb només cinc jugadors de camp per lesions i absències) el Ripoll ho té tot de cara per acabar la temporada com a líders de segona catalana. Li manquen tres partits per jugar i que la Federació decideixi que fa amb els tres punts del partit contra el Salt, que encara no figuren a la classificació oficial. La propera setmana, l'ascens podria consumar-se matemàticament.
HC Ripoll: Carmona, Arxé (3), Vergés (2), Marín (1), Ivan Mora (1) i Camprubí (1).