dissabte, 12 de novembre del 2011

HC Ripoll, 10 - Lloret C, 3

Àmplia victòria de l'HC Ripoll davant d'un Lloret que va plantar cara en els primers compassos de partit. De fet l'equip selvatà va avançar-se al marcador, tot i que l'encert d'Arxé de cara a porta va permetre ràpidament al Ripoll de capgirar-lo. El Lloret va empatar de nou, constatant la classe dels seus joves jugadors. A partir de mitjans del primer temps, el Ripoll va prèmer l'accelerador, i amb gols de Marín i dos d'Humbert, s'allunyava en l'electrònic. Amb 5 a 2 es va arribar al descans. A la represa ben aviat Ivan Mora va marcar el seu primer gol de la temporada. Més tard, quan el Ripoll jugava amb un home menys per una blava a Vergés, Ferrer feia el 7 a 2. En els darrers cinc minuts el Lloret va fer el seu tercer gol, però Arxé primer, Humbert després, i Vergés en els darrers segons, sentenciàven un enfrontament on es van veure bons detalls d'hoquei.
HC Ripoll: Carmona, Ferrer (1), Marín (1), Selva, Arxé (3), Vergés (1), Humbert (3), Ivan Mora (1) i Camprubí.