dissabte, 19 de novembre del 2011

Breda, 4 - HC Ripoll, 7

Nova victòria, aquest cop més ajustada, davant d'un Breda que va aprofitar els moments on l'equip es va confiar, per apropar-se en el marcador. Els primers minuts de l'HC Ripoll van ser fulminants, amb un 0 a 4 de parcial (2 de Vergés, Ferrer i Selva) que mig sentenciàven el partit. El relaxament ripollès va ser aprofitat però pel Breda per fer dos gols, que ajustàven el marcador al descans. A la represa Ferrer feia el 2 a 5, però novament el Ripoll va refiar-se i el Breda ho va aprofitar aquest cop per posar-se a un sol gol. Finalment dos gols d'Arxé van permetre al Ripoll acabar el partit sense més ensurts.
HC Ripoll: Carmona, Selva (1), Arxé (2), Vergés (2), Ferrer (2), Marín, Ivan Mora, Camprubí i Humbert.