dissabte, 2 d’abril del 2011

HC Ripoll, 8 - Cassanenc, 3

Primera victòria de la segona volta, amb una golejada davant d'un Cassanenc que no va donar el braç a tòrcer fins als darrers cinc minuts de partit. L'HC Ripoll va tenir un major control del joc durant els cinquanta minuts, però de nou es va veure impotent per materialitzar la major part de les ocasions que va generar. Vergés va encetar el marcador en un contraatac molt ben conduït per Ivan Mora (m.7). La manca de gol ripollès va condemnar a l'equip a encaixar el primer gol visitant (m.19). Marín però va avançar de nou al Ripoll abans del descans. Al primer minut del segon temps el Cassanenc va empatar de nou, tot i que Selva amb un fort tret va tornar a posar a l'equip per davant pocs segons després. Al minut 37 Vergés va fer el 4 a 2, però ni ell en una falta directa, ni Autet en un penal van poder batre al porter cassanenc. En canvi el rival si que va tornar a posar la por al cos dels aficionats locals amb un nou gol (m.39). Seguidament va ser Vergés qui va ampliar l'aventatge local (m.40) i Selva qui va enviar un tret al travesser. Carmona també va contribuïr a la victòria aturant una falta directa, Vergés va completar el seu recital amb dos gols més (m.46 i 48), i Marín va posar la cirereta del pastís amb un vuitè gol al darrer minut. Bona victòria en definitiva per agafar embranzida de cara al tram final de temporada.
HC Ripoll: Carmona, Ferrer, Autet, Ivan Mora, Vergés (5), Humbert, Marín (2), Selva (1) i Saña (ps).