dissabte, 16 d’abril del 2011

HC Ripoll, 2 - Mataró B, 4

Inoportuna derrota de l'HC Ripoll, davant d'un rival que va mostrar les seves credencials tècniques i va avançar-se amb un 0 a 3 que va ser iremuntable. Amb aquest resultat a mitjans del primer temps, el Ripoll va ser capaç de fer l'1-3, i tenir un penal a favor que semblava que ningú volia xutar. Marín va fer-ho però va errar el llençament. Al descans va arribar-s'hi amb aquest resultat. A la represa el Ripoll va encaixar l'1 a 4 d'un xut llunyà, però seguidament va aconseguir el 2 a 4 a través d'una falta directa transformada per Vergés. Mancaven 17 minuts pel final, però ni un ni altre equip va aconseguir fer cap més gol, tot i que el Mataró, va tenir dos faltes directes per aconseguir-ho. El Ripoll va atacar amb més cor que cap, i va ofuscar-se davant d'una defensa sòlida que va arrencar tres punts que pel Ripoll hauríen estat vitals.