divendres, 18 de març del 2011

HC Ripoll, 1 - CP Vic B, 7

Després d'un intercanvi de cops, el Vic B va encarrilar el partit amb dos gols en un sol minut. N'havíen passat set des de l'inici, i el Ripoll ja es trobava de nou amb la necessitat d'haver de remuntar. A més no es podia dir que el Vic no ho mereixés, perquè a més va estaballar quatre pilotes al pal. Ivan Mora però va aprofitar un penal per reduïr les distàncies. A mitjans d'aquest primer temps dues individualits del Vic van servir per sentenciar pràcticament el partit, amb dos gols de mèrit. Per acabar-ho d'adobar l'àrbitre va pitar un penal al darrer minut i va expular al porter Carmona per protestar. Això va afavorir per una banda que el Vic tanqués el partit amb l'1 a 5, i per una altra que es poguéssin veure els primers minuts -anteriorment ja havia debutat però sense poder prendre part en el joc- de Saña al pavelló municipal.
De fet el jover porter ripollès va jugar tot el segon temps, oferint un molt bon nivell, i salvant a l'equip d'una derrota encara major. Aquest segon temps va servir per veure la manca de gol que té el Ripoll, ja que tots dos equips van disposar d'ocasions, però només el Vic va aprofitar-les. Una als primers minuts, i l'altra al darrer. Entremig Saña va aturar un parell de faltes directes, i l'àrbitre va demostrar que fins i tot en els partits on el rival és superior, el col.lectiu ha de fer ostentació que aquesta temporada ens tenen el dit a l'ull. Tan de bó que la tendiciositat no es perllongui en el temps, i la Federació es dediqui a tasques més profitoses i justes.
HC Ripoll: Carmona, Ferrer, Vergés, Ivan Mora (1), Autet, Selva, Marín, Prat i Saña (ps).