dissabte, 19 de març del 2011

HC Ripoll, 0 - SHUM B, 0

L'HC Ripoll va trencar una trajectòria de sis derrotes consecutives, amb un empat insuficient davant d'un rival directe per eludir el descens. L'equip va jugar un bon partit, amb una actitud positiva de tots els jugadors, però va ser incapaç de foradar el marc rival, defensat per un porter voluminós a l'estil de quan les porteries eren més petites. Alhora va demostrar però unes aptituds notables per defensar la porteria i va desfer, entre ell i els pals, les nombroses ocasions ripollesses.
Al primer temps dos pals del SHUM van ser el preludi d'un penal que Carmona, en el seu millor partit de la temporada, va aturar. Abans del descans Selva també va enviar una pilota al pal. A la represa va ser Humbert qui va errar un penal només iniciar-se el joc. El mateix jugador va enviar més tard una pilota al pal, i Vergés ja al minut 44 va fallar una falta directa. El Ripoll estava sent superior al rival, però aquest també llençava perillosos contraatacs que no van fructificar. Al darrer minut encara va haver-hi més emocions, quan Ivan Mora va enviar una pilota al travesser, i més tard, a manca de vuit segons, va errar un últim penal, que va originar també l'expulsió d'un entrenador visitant que va perdre els papers. L'àrbitratge, en aquesta ocasió no va ser tant nociu com durant tota la temporada pels interessos del Ripoll.
Amb l'empat, el Ripoll segueix a vuit punts del SHUM, però s'ha vist una cara renovada, després d'uns partits on s'havia vist a l'equip bastant enfonsat.
HC Ripoll: Carmona, Selva, Ivan Mora, Vergés, Humbert, Ferrer, Autet, Prat i Marín.