dijous, 27 de gener del 2011

Manlleu B, 3 - HC Ripoll, 4

Important victòria a domicili per tancar la primera volta de l´HC Ripoll. Els jugadors ripollesos van fer un partit seriós defensivament que els va servir per assolir els tres punts davant d´un rival emprenyador però que no va acumular prou mèrits per imposar-se. Al primer temps els dos equips van intercanviar-se cops, i va ser el Ripoll qui va aconseguir marcar primer. amb un gol de Vergés (m.14) aprofitant una pilota encantada dins de l´àrea. El Manlleu B va quedar grogui i durant uns minuts el Ripoll podria haver ampliat l´aventatge, però l´ex-jugador ripollès Rodriguez, que s´ha incorporat com a fitxatge d´hivern, va ser qui va fer l´1 a 1 per l´equip osonenc (m.19) en un contraatac. Tot i que el control del primer temps havia estat eminentment del Ripoll, el Manlleu va estavallar fins a 3 pilotes als pals de la porteria defensada per Carmona. A la represa Vergés va marcar ràpidament l´1-2, encara que amb menys d´un minut Montero va tornar a igualar, en un nou contraatac local. El Ripoll va seguir tenint el partit controlat, fins i tot més que en el primer temps, però els gols no acabaven d´arribar, ni tan sols quan va poder disposar d´una falta directa i un penal, que ni Vergés ni Ivan Mora van encertar a marcar. En canvi Selva va fer un golàs a quatre minuts pel final, d´un xut molt ben dirigit. Novament però el Manlleu B va empatar en la següent jugada, gràcies a un penal senyalat per un peu dins de l´àrea. Podia passar qualsevol cosa, però va ser de nou el Ripoll qui gràcies a un altre potent xut d´Autet, va fer el 3 a 4 definitiu (m.48:45). El temps restant va ser ben relligat per un Ripoll que va fer un partit notable, amb la poca punteria com a punt feble, i les pilotes recuperades i la sensació d´equip compacte com a fets més destacats.
HC Ripoll: Carmona, Autet (1), Humbert, Vergés (2), Ivan Mora, Selva (1), Prat, Marín, Ferrer i Saña (ps).