dilluns, 17 de gener del 2011

HC Ripoll, 8 - Voltregà B, 1

L´HC Ripoll va aconseguir una de les golejades més grans dels darrers anys davant del filial del Voltregà, en un partit relativament fàcil pels jugadors de Dani Camprubí. Al primer temps dos gols d´Ivan Mora i Vergés van donar un aventatge que es va mantenir fins al descans, tot i que el Voltregà B va errar un penal, que per dues ocasions va aturar el porter Carmona. A la represa Humbert va fer el 3 a 0, però l´equip rival va fer el seu únic gol ràpidament. Un penal executat amb suspens per Ivan Mora, va suposar de nou un aventatge de tres gols pel Ripoll, que es va ampliar seguidament amb el 5 a 1, en una falta directa executada amb polèmica per Vergés. L´exclosió de dos jugadors osonencs en aquesta mateixa jugada, va permetre al Ripoll fer el 6 a 1, obra d´Humbert. Ferrer a tres minuts pel final va signar un espectacular gol, i Selva va tancar el marcador en el darrer minut amb un xut impecable.
El pavelló municipal estrenava en aquest partit un nou marcador electrònic, pensat eminentment pels partits de bàsquet, i curiosament rotulat en castellà.