divendres, 4 de gener del 2008

HC Ripoll, 5 - CP Tordera, 2

Entretingut partit amistòs que va enfrontar al HC Ripoll amb el CP Tordera, equip de la primera divisió, on actualment ocupa la novena plaça. El Ripoll es va avançar en el primer temps amb un 2 a 0, resultat que va ser abortat per un gol visitant a dos minuts pel descans. El Ripoll va jugar sense la pressió dels punts, i va trenar interessants jugades, amb un punt més de velocitat que el seu rival. A la represa va seguir la mateixa tònica. Després d'un golàs d'Orriols, el Tordera va tornar a reduïr la diferència a la mínima expressió, però lluny d'acomplexar-se el Ripoll va seguir amb un joc fluïd que li va permetre d'ampliar dos cops més el seu avantatge. Pep Rifà va apostar novament per un equip amb una sòlida base formada per un Arxé pletòric i per Orriols, complementats per la resta de la plantilla. A la porteria es van alternar Adam i Natxo, que van demostrar que el nivell de la porteria està fora de qualsevol dubte. Fins i tot l'àrbitre Marguí va estar per sobre d'actuacions anteriors, tot i algunes jugades discutibles.