diumenge, 16 de desembre del 2007

HC Ripoll, 7 - Voltregà B, 3

Victòria contundent en un partit irregular, que va servir per tornar veure virtuts i defectes de l'equip que entrena Pep Rifà. Al primer temps el Ripoll es va avançar per 3 a 0 amb un hoquei brillant. Però amb aquest resultat va perdre el cap i va permetre que els jugadors visitants fessin dos gols i es mostrèssin més ambiciosos, amb la complicitat d'un àrbitre que sobreprotegia els joves jugadors osonencs i carregava al Ripoll de targes. Després del descans el Ripoll va sortir novament entonat a la pista, i va marcar dos nous gols que pràcticament sentenciaven el partit. Després del desafortunat 5 a 3, el Ripoll va reblar la victòria amb dos gols més, que feien justícia a una superioritat manifesta. Als darrers minuts el tècnic local va fer debutar el jove jugador Martí.