dissabte, 7 d’abril del 2018

HC Ripoll, 5 - Jonquerenc, 0



Molt bona victòria davant d’un dels rivals de la zona alta de la classificació, en un dels partits més tranquils de la temporada sobretot al segon temps. En la prèvia del partit el club va dedicar un minut de silenci a Josep Antoni Mas Sabatés, l’antic mecànic del primer equip després de la seva defunció ara fa una setmana.
Durant els primers minuts els dos equips van estar-se provant, amb més intenció per part dels homes de Vidal. El primer avís del Ripoll va ser una bola enviada al pal per Monje (m.15). Un minut més tard va arribar en una jugada personal de Jaume Farrés. El segon va ser de Roc (m.20) desviant davant del porter un xut del mateix Jaume. En els millors minuts dels ripollesos, Roc inicia un contraatac cap a Jaume, que la passa a Bernat Escandell per rematar el tercer gol (m.22). Abans del descans altre cop una jugada personal de Jaume acaba amb el seu remat al pal, i Castellà molt atent arreplega el rebot i supera al porter visitant (m.24).
Amb l’aventatge substancial el Ripoll no va abaixar el pistó en el segon temps, tot i que el Jonquerenc també va tenir més opcions que als primers vint-i-cinc minuts. Guinard va haver de salvar un 1 contra 1 amb un jugador visitant, va aturar diversos xuts i va veure com li enviaven una bola al pal (m.36). Però va ser el Ripoll que en una passada de la mort de Jaume Farrés dins l’àrea que va ser perfectament rematada per Roc qui va fer el cinquè i definitiu gol (m.41). Als darrers minuts el Jonquerenc va disposar d’una falta directa que va anar a la creueta de la porteria de Guinard.
HC Ripoll: Guinard, Vidal Carlon, Escandell (1), Monje, Jaume Farrés (1), Roc Pous (2), Ò.Castellà i Saña.