divendres, 13 d’abril del 2018

GEiEG B, 3 - HC Ripoll, 3

Meritori empat a la pista del filial del GEiEG, que permet als jugadors de Vidal continuar encarant amb optimisme el final de temporada.
El partit va començar bé pel Ripoll, que s'avançaven aviat (m.3) amb un gol de contraatac culminat per Monje. Una altra contra va suposar també l'empat dels gironins, que encara van tornar a marca per arribar al descans amb avantantge de 2-1 amb un gol des de mitja pista. Al segon temps altre cop les jugades de contracop van servir al Ripoll per capgirar el marcador. El primer marcat per Escandell, i el segon per Zaragoza. La victòria ripollesa va ser frenada per un remat dins de l'àrea de Saña, que va servir per establir l'empat a 3 definitu a manca de cinc minuts pel final.
HC Ripoll: Saña, Monje (1), Jaume Farrés, Vidal Carlon, Roc Pous, Escandell (1), Òscar Castellà, Zaragoza (1) i Guinard (ps).