dissabte, 17 de març del 2018

HC Ripoll, 6 - FC Barcelona C, 3

L'HC Ripoll va imposar-se al líder de la categoria en el seu partit més complert de la temporada al pavelló municipal. L'equip de Vidal va estar molt concentrat durant tot l'enfrontament, i va ser superior a un rival que malgrat tot va tenir opcions de puntuar en els darrers minuts.
L'empenta ripollesa va tenir ben aviat recompensa en el marcador. Arnau Zaragoza va aprofitar una bola morta per inaugurar el marcador abans d'arribar-se al primer minut. De seguida Jaume Farrés va posar el 2 a 0 amb un xut de falta ras i col·locat (m.2). El Ripoll va tenir ocasions durant el primer temps, però el Barça va aprofitar un desajustament defensiu per marcar el seu primer gol (m.21) abans del descans.
Al segon temps altre cop el conjunt local va marcar ben d'hora. Vidal Carlon va fer el 3-1 (m.27), i Jaume Farrés hauria pogut fer el quart si el pal de la porteria barcelonista no ho hagués impedit (m.28). Una blava a un jugador visitant per protestar una falta va deixar al Barça C amb un home menys durant dos minuts, però el Ripoll no va aprofitar-ho per marcar. En canvi Roc Pous va aprofitar una bola dins l'àrea per fer el 4-1 (m.34). Monje hauria pogut fer el cinquè amb una contra on va xutar tres vegades contra la porteria blau-grana, el tercer dels quals al pal. El Barça també va xutar al pal (m.38), i va disposar d'un penal que un encertat Guinard va aturar (m.42). Un minut més tard l'àrbitre va concedir un gol fantasma que els jugadors ripollesos no van protestar massa. La directa per la desena falta local va ser novament aturada per Guinard, però en la jugada posterior el Barça va anotar el 4 a 3 (m.45). L'equip visitant va olorar l'empat i va abocar-se a l'atac. La directa per la desena falta blau-grana va servir perquè Jaume Farrés fés un 5-3 que semblava definitiu (m.48). Al darrer minut un contraatac de Monje culminat per Vidal Carlon va suposar el 6-3 definitiu, amb el qual el Ripoll presenta les credencials per optar al play-off o fins i tot al títol.
HC Ripoll: Guinard, Jaume Farrés (2), Monje, Zaragoza (1), Vidal Carlon (2), Roc Pous (1), Òscar Castellà, Escandell i Saña (ps).