dissabte, 3 de març del 2018

HC Ripoll, 4 - CP Roda, 3

Emocionant partit que el Ripoll va endur-se gràcies a una bona segona part. A la primera el joc dels jugadors locals no va ser prou incisiu però a la represa van posar una marxa més i van superar al seu rival osonenc.
El jugador ripollès del Roda Natan va deixar al seu equip en inferioritat al primer temps, tot i que Vidal Carlon no va transformar la falta directa correponent (m.7) Poc després el mateix Vidal va aprofitar el rebot d'un xut de Jaume Farrés per foradar la xarxa visitant i fent l'1 a 0 (m.10). Un penal per peus dins de l'àrea del Ripoll va ser aprofitada per l'exjugador del Ripoll Gerard Castellà per marcar l'empat. Durant el llençament, l'àrbitre va expulsar al porter Guinard per moure's i el va substituir Saña (m.12). Un altre penal va acabar amb Gerard Castellà enviant la bola al travesser local. Abans del descans, una pèrdua al mig del camp va ser culminada en un contraatac de tres jugadors contra dos per posar en avantatge al club rodenc (m.22). Amb 1 a 2 es va arribar al descans.
La reacció ripolelsa la va iniciar Jaume Farrés aprofitant un contraatac (m.32) per fer l'empat. Tres minuts més tard Natan i Zaragoza van ser expulsats després d'haver-se estat buscant en les darreres jugades. El 3 a 2 el va fer de nou Jaume Farrés després de creuar l'àrea, asseguent al porter i clavant-la a la porteria (m.41). Un minut més tard una individualitat de Vidal va acabar amb el 4-2. La desena sanció al Roda va donar l'opció de llençar una falta directa a Jaume Farrés, que va aturar el porter visitant (m.46) El Roda en canvi va marcar el 4 a 3 en la seva directa (m.49), després d'algunes faltes innecessàries d'un Ripoll que havia controlat bé aquest aspecte del joc durant gairebé tot el partit. Una blava per un jugador del Roda va donar encara opció a Vidal Carlon de xutar una nova directa, i al Roda d'acabar el partit en inferioritat.
HC Ripoll: Guinard, Jaume Farrés (2), Monje, Escandell, Vidal Carlon (2), Roc Pous, Òscar Castellà, Zaragoza i Saña (ps).