dissabte, 25 de novembre del 2017

HC Ripoll, 6 - GEiEG B, 2

Victòria de l'HC Ripoll en el debut d'Edu Vidal com a entrenador al pavelló municipal. El Ripoll va portar la iniciativa en el joc durant el primer temps. Escandell va inaugurar el marcador i Jaume va fer el segon, mentre Saña mantenia la seva porteria verge. Amb 2 a 0 es va arribar al descans.
Al segon temps els gironins van marcar de seguida (m.26). Monje va respondre amb un xut al pal (m.27) i Carlon en un contraatac va fer el 3 a 1 (m.29). El GEiEG va disposar de dues jugades a bola aturada (m.32). La falta directa no van transformar-la però amb un penal van tornar a reduir el desavantatge. Una falta xutada ràpidament va permetre a Jaume Farrés donar una passada de gol a Zaragoza que no va desaprofitar-ho (m.37). El Ripoll va tenir dos minuts de superioritat, on el GEiEG es va dedicar a no perdre la bola. En la directa per les deu faltes del GEiEG, Jaume Farrés va marcar el 5-2. Bernat Escandell va rubricar el resultat amb un gol a l'escaire de la porteria visitant.
HC Ripoll: Saña, Carlon (1), Escandell (2), Jaume Farrés (2), Monje, Zaragoza (1), Castellà, Roc Pous i J.Vergés (ps).