diumenge, 12 de novembre del 2017

HC Ripoll, 5 - Ripollet, 2

Patida victòria davant d'un rival combatiu. El Ripoll es va avançar amb un 3 a 0 al primer temps, però li va tocar patir al segon temps.
Vidal Carlon va inaugurar el marcador (m.12) i en la següent jugada un xutàs de mig camp de Monje va suposar el 2 a 0. El Ripollet va enviar una bola al pal local. Escandell va marcar cinc minuts més tard el tercer en una jugada dins l'àrea visitant. Abans del descans una pèrdua a l'àrea va suposar el 3-1 (m.22). Monje hauria pogut ampliar l'avantatge però no va poder superar el porter visitant amb arrels ripolleses Vilamanyà.
Al segon temps Jaume Farrés va fer el quart gol local (m.27), però una pèrdua en defensa va permetre reduir de nou al Ripollet fins al 4-2 (m.29). L'equip vallesà va posar una marxa més, però el Ripoll es va multiplicar defensivament. Farrés va enviar una bola al pal en una falta directa (m.44) i el Ripollet també va errar la seva directa per deu faltes del Ripoll. Després d'un pal del Ripollet, i ja amb cinc homes de pista del conjunt visitant, Carlon va marcar el definitiu 5 a 2. L'arbitratge en aquest segon temps va ser si més no comentable.
HC Ripoll: Saña, Escandell (1), Jaume Farrés (1), Vidal Carlon (2), Monje (1), Zaragoza, Òscar Castellà, Borja i Guinard (ps).