dissabte, 5 de novembre del 2016

Piera, 2 - HC Ripoll, 5

Important victòria a domicili de l’HC Ripoll en un partit obert i disputat. El Piera va estar més inspirat a la primera part on es va avançar per dues vegades en el marcador. Arnau Zaragoza havia marcat l’empat ripollès
Al segon temps el Ripoll va aconseguir empatar gràcies a un penal transformat per Castellà. Les dues directes i el penal que van xutar els locals van ser aturats per Pau Franquesa que va completar un partit molt encertat. Als darrers cinc minuts el Ripoll va decidir l'enfrontament al seu favor. Jeremi va fer el 2 a 3 en jugada personal, i Castellà i Vergés van aprofitar les urgències del Piera per sentenciar.
Amb la victòria el Ripoll fa un salt en la classificació per instal·lar-se a la zona tranquila, després d'un inici irregular de temporada.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Jeremi Rodríguez (1), G.Castellà (2), Ivan Mora, A.Vergés (1), Zaragoza (1), Carlon, Escandell i Font.