dilluns, 28 de novembre del 2016

Riudebitlles, 5 - HC Ripoll, 3

L'HC Ripoll va ressuscitar a un Riudebitlles que encara no havia sumat cap victòria amb un final de partit per oblidar. L'equip de Dani Viñas es va presentar amb algun jugador tocat i amb l'absència de Zaragoza. El primer temps va ser igualat però el Riudebitlles va sorprendre amb dos gols que van ser replicats per Castellà abans del descans amb el 2-1.
A la represa el mateix Castellà i Jeremi van capgirar el marcador. Amb aquest parcial el Ripoll va desaprofitar una falta directa i dos minuts amb superioritat per blava a un jugador local. En canvi el Riudebitlles va empatar a manca de dos minuts en un gol de rebot que el Ripoll es va acabar introduint en pròpia porta. Abocat en atac els jugadors ripollesos van patir un gol de contraatac al darrer minut. En una falta directa el rival va marcar el cinquè gol, la meitat justa dels que havien aconseguit fins aquesta jornada.
HC Ripoll: Franquesa, Ivan Mora, Jeremi Rodríguez (1), G.Castellà (2), Carlon, Vergés, Escandell, Vinués, Casanovas i J.Vergés (ps).