dilluns, 12 d’octubre del 2015

HC Ripoll, 3 - CP Manlleu, 7

L'HC Ripoll va jugar un amistós de preparació davant del CP Manlleu, que va servir també per presentar els diferents conjunts del club davant de l'afició. El partit va servir per veure minuts de tots els jugadors, entre ells de Joan Baget, que ha tornat al primer equip per la baixa provisional de Moi Adam. El Manlleu es va avançar amb 0 a 2, però una bona jugada individual d'Escandell va suposar l'1 a 2. L'equip osonenc va anar sempre per davant en el marcador, i a la segona part es van veure la majoria de gols. Els dos del Ripoll en aquest període van ser obra de Ferrer i Sabata.
HC Ripoll: Joan Baget, Sabata (1), Vergés, Escandell (1), Zaragoza, Ferrer (1), Carlon, Jeremi Rodríguez, Ivan Mora, Xixoo i Pau Franquesa (ps).