dissabte, 17 d’octubre del 2015

HC Sant Just, 4 - HC Ripoll, 1

Segona derrota de la temporada, després de caure a la pista del HC Sant Just. El partit va començar amb un gol en contra (m.5) que va ser contrarestat per l'empat ripollès (m.10). El Sant Just va tenir un penal per posar-se novament en aventatge, però Franquesa va aturar la bola. L'equip local tampoc va aprofitar poder jugar dos minuts amb superioritat. Cap dels dos equips va aprofitar una falta directa a favor, i va arribar-se al descans amb empat a un gol.
A la represa hauria estat el Ripoll qui s'hagués avançat però va errar també una falta directa. El 2 a 1 va arribar amb un xut del mig del camp que va entrar a la porteria visitant després d'un rebot (m.32). Seguidament van arribar el tercer i quart gols locals (m.35 i 38) que sentenciaven pràcticament l'enfrontament. Una nova blava pel Ripoll va permetre novament al Sant Just jugar amb un home més, però el marcador ja no es va moure. Tampoc va fer-ho després que cadascun dels equips disposés d'una falta directa a favor.
HC Ripoll: Baget, Sabata (1), Ivan Mora, Vergés, Jeremi Rodríguez, Vidal Carlon, Ferrer, Xixoo, Escandell i Franquesa (ps).