dissabte, 10 de gener del 2015

HC Ripoll, 4 - CP Manlleu B, 2

Victòria treballada de l'HC Ripoll en un partit molt important contra el filial del Manlleu, rival directe al capdavant de la classificació. L'equip osonenc es va avançar al marcador després d'aprofitar el refús de Moi Adam en un penal (m.4). El Ripoll va empatar aviat, també gràcies a una altra jugada a bola aturada. Sabata va transformar-lo i va retornar la igualtat (m.8). El primer temps va estar marcat per la bona actuació de tots dos porters.
El marcador va tenir molta més activitat al segon temps. El Manlleu va tornar a avançar-se després d'aprofitar un contraatac (m.37). L'empat a 2 no va tardar en arribar. Ferrer va establir-lo després de rematar una passada de Sabata (m.30). Pocs minuts després el mateix Ferrer va posar per primera vegada en avantatge al Ripoll després d'una excel·lent jugada individual des del lateral, elevant la bola i entaforant-la dins de la porteria rival. Aquest resultat va mantenir-se durant tota la resta de segona part, malgrat que hi va haver ocasions en totes dues porteries per incrementar-lo. El Manlleu va enviar un xut al pal de la porteria ripollesa. En la següent jugada una passada de Jeremi va convertir-se en el 4 a 2 definitiu, després de tocar en un estic rival (m.48).
Amb aquest resultat el Ripoll eixampla fins a 11 punts l'avantatge respecte al Manlleu B, i es manté una setmana més al davant del grup A de la primera catalana.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé, Sabata (1), Ferrer (2), Vergés, Jeremi Rodríguez (1), Ivan Mora, Zaragoza, Carlon i Jordi Viñas (ps).