diumenge, 18 de gener del 2015

Salt, 1 - HC Ripoll, 7

L'HC Ripoll va tancar la primera volta de campionat amb una golejada a la pista del Salt, que permet mantenir la imbatibilitat i ampliar l'avantatge respecte al tercer classificat, que ja és de deu punts.
L'equip ripollès va jugar un dels millors partits a domicili de la temporada, amb un primer temps molt complert i de nombroses ocasions. Fruit d'aquest domini Vergés va inaugurar el marcador i Jeremi va ampliar el resultat amb dos gols més. Un xut que Moi no va poder veure perquè estava tapat, va convertir-se en l'1 a 3 amb el qual es va arribar al descans.
A la represa Ferrer va tornar a donar tres gols de coixí al Ripoll. L'equip local va prémer l'accelerador, però no va poder escurçar el resultat tot i disposar d'un penal que Moi va aturar. En canvi el mateix Ferrer, Sabata i altre cop Jeremi, van fer tres gols més que concretaven l'1 a 7 definitiu. En els darrers deu minuts Dani Viñas va fer debutar al jove Bernat Escandell, que fins i tot va tenir l'opció de xutar un penal.
HC Ripoll: Moi Adam, Jeremi (3), Sabata (1), Vergés (1), Arxé, Ferrer (2), Ivan Mora, Escandell i Jordi Viñas (ps).