dimecres, 1 d’octubre del 2014

HC Ripoll, 4 - Mataró B, 4

Molt bon partit d'hoquei entre l'HC Ripoll i el filial del Mataró, que no va tenir treva fins que l'àrbitre no va pitar-ne el final.
El Ripoll va avançar-se gràcies a un gol d'Ivan Mora (m.5) però el conjunt del Maresme va donar la cara en tot moment i va empatar quatre minuts més tard. Els pals van ser un dels principals enemics de l'equip local. Fins a quatre vegades va topar-hi la bola durant tot el partit. Ferrer (m.18) va rematar a la xarxa una passada de Jeremi, posant de nou en aventatge al Ripoll. Després que el mateix Ferrer fés un altre pal, el Mataró va aprofitar un penal per empatar de nou (m.19). Amb aquest resultat es va arribar al descans, ja sense Sabata que va perdre's incomprensiblement la resta de partit després de perdre dues rodes d'un patí.
Al segon temps el Ripoll va sortir molt fort, amb clares ocasions de gol. Jeremi va marcar en una ràpida transició (m.27) però el conjunt de Dani Viñas no va ampliar l'aventatge. El Mataró va aprofitar un desajustament defensiu per fer de nou l'empat (m.32). Un pal d'un Zaragoza que va jugar molt intens va precedir el 3 a 4 mataroní (m.42). L'injusta derrota va ser solventada per Ivan Mora que altre cop va aprofitar una passada de Jeremi per perforar la xarxa visitant. Un darrer pal de Zaragoza al darrer tram de partit va ser una de les ocasions més clares d'un Ripoll abocat a l'atac, que també va patir diverses contres del Mataró.
HC Ripoll: Moi Adam, Ivan Mora (2), Vergés, Sabata, Jeremi (1), Arxé, Ferrer (1), Zaragoza, Marín i Jordi Viñas (ps).