diumenge, 18 de maig del 2014

Cerdanyola B, 2 - HC Ripoll, 7

Victòria clara de l'HC Ripoll a la pista d'un Cerdanyola que sempre va anar per sota en el marcador. El partit va estar marcat per dos gols ràpids de l'equip de Dani Viñas. L'equip es va mostrar ordenat i va gaudir de bones ocasions per endur-se els tres punts. Al primer temps Moi Adam va aturar un penal en contra, i abans del descans va arribar el tercer gol visitant.
Tot just iniciar-se el segon temps el Ripoll va marcar el quart. Tot i que el conjunt local va marcar el seu primer gol, la rèplica ripollesa va ser immediata amb l'1 a 5. Novament el Cerdanyola va marcar amb un xut a l'escaire, però ja no va poder fer res més per escurçar el desaventatge, que va ser ampliat de nou pels ripollesos amb el dos darrers gols.
HC Ripoll: Moi Adam, Vergés (1), Ferrer (2), Ivan Mora (2), Sabata, Arxé (1), Comas (1), Marín, Carlon i Adrià Torrens (ps).