dissabte, 31 de maig del 2014

SHUM Maçanet C, 4 - HC Ripoll, 5

Victòria en la darrera jornada d'una temporada irregular, però que deixa bon regust de boca, i excel·lents sensacions de cara a la propera campanya.
El Ripoll va jugar un bon partit, avançant-se en el marcador. Durant el primer temps el SHUM C reforçat amb homes del júnior, va demostrar el gran nivell del club selvetà, capgirant el marcador i marxant als vestuaris amb un 3 a 1 al seu favor. A la represa el golejador del partit Ferrer, va marcar el segon gol visitant, però el SHUM va ampliar de nou l'aventatge. L'empenta ripollesa va tenir recompensa amb tres gols més que li tornaven a donar avantatge. Així es va arribar als darrers deu minuts, durant els quals l'equip de Dani Viñas va saber defensar el marcador, gràcies a les tres faltes directes que va aturar Moi Adam, com als dos minuts que va jugar en inferioritat. Tot i la pressió del darrer tram de partit, el Ripoll va condemnar al SHUM C al descens de categoria. L'equip ripollès no va poder comptar ni amb Joan Torrents ni amb Vidal Carlon per aquest darrer enfrontament de la temporada.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé, Sabata (1), Vergés (1), Marín, Ivan Mora, Ferrer (3), Comas i Adrià Torrens (ps).