diumenge, 17 de novembre del 2013

Olot, 7 - HC Ripoll, 3

Tercera derrota de la temporada, al camp del líder, en un partit on a l'Olot tot li va anar de cara, i en canvi el Ripoll semblava que hagués trepitjat merda. Tot i tenir estudiat el joc dels de la Garrotxa, l'equip de Dani Viñas no va poder evitar que al minut 3 els locals inauguréssin el marcador després d'aprofitar un refús de Moi a un xut des del mig del camp. Després de la primera expulsió d'Arxé, l'Olot va aprofitar el penal per fer el segon, i un altre xut del camp va posar el 3 a 0 al marcador en només deu minuts. Ferrer va reduïr l'aventatge olotí abans del descans, tot i que l'equip líder hagués pogut marcar en alguna de les ocasions que va disposar.
Al segon temps el Ripoll va sortir entonat i va disposar de diversos xuts que no van fructificar. En cavni l'Olot va marcar el quart i cinquè gols de forma gairebé consecutiva. A partir d'aquest moment l'equip va abaixar els braços. Moi va aturar un penal i una falta directa, Arxé va tornar a ser expulsat, i van caure el sisè i setè gols locals. Ja als darrers compassos de partit Sabata va maquilla el resultat, en un pavelló d'Olot que presentava un molt bon aspecte. Probablement Comas podrà reaparèixer la setmana entrant, també a domicili, a la pista de l'Olot.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé, Sabata (2), Ivan Mora, Vergés, Ferrer (1), Marín, Joan Torrents i Adrià Torrens (ps).