diumenge, 10 de novembre del 2013

Lloret B, 5 - HC Ripoll, 3

Un mal inici de partit va condemnar a l'HC Ripoll en un enfrontament davant d'un filial que era una combinació de jugadors veterans i d'altres de júniors de bon nivell. Dos embolics dins de l'àrea i un xut des del camp del Lloret van suposar el 3 a 0 en només dotze minuts. El Ripoll havia sortit adormit, i ho va pagar amb escreix. A partir d'aquell moment el conjunt dirigit per Dani Viñas va començar a jugar bé, i va tenir opcions per entrar en el partit. La desena falta local va servir a Sabata per xutar una directa que va aturar el porter lloretenc. En canvi el mateix jugador si que va trobar la xarxa rival, amb un xut des de mig camp, ja al darrer minut del primer temps.
A la segona part el Ripoll va igualar el partit. Primer gràcies a la falta directa que va transformar Vergés, i més tard amb un gol de Joan Torrents. Prèviament Adrià Torrens va aturar una falta directa de l'equip local. Amb empat el Ripoll va enviar dos xuts al pal del Lloret, que també va tenir les seves ocasions aturades per Torrens. El 4 a 3 va arribar a cinc minuts pel final, en una jugada afortunada del Lloret, que després d'un misto va veure com la bola entrava dins de la porteria ripollesa. El cinquè i definitiu gol el van fer amb el Ripoll abocat a l'atac, a manca de dos minuts pel final.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Sabata (1), Arxé, Ferrer, Vergés (1), Joan Torrents (1), Ivan Mora, Marín i Moi Adam (ps).