dissabte, 26 d’octubre del 2013

La Garriga, 2 - HC Ripoll, 5

Gran resultat de l'HC Ripoll a la pista del cinquè classificat. En una pista molt gran, on la sensació era que s'estava jugant lent, el Ripoll va ser el primer en marcar, gràcies a una acció d'Arxé. L'equip local va empatar, però va ser sempre el Ripoll qui es va avançar en el marcador. Després de l'1 a 2, va arribar l'empat a dos, i abans del descans, quan només mancaven segons per retirar-se als vestidors, Sabata va fer el 2 a 3 de penal.
El segon temps va ser plantejat pel Ripoll per controlar el joc, i el marcador va anar a aquest mateix ritme. Fins a mitjans d'aquest període no va arribar el quart gol ripollès, i a manca de pocs minuts el definitiu 2 a 5. Cap dels dos equips no va tenir opció de xutar la falta directa perquè no van arribar a les deu sancions.
HC Ripoll: Moi Adam, Arxé (1), Vergés, Ivan Mora (1), Sabata (2), Comas (1), Ferrer, Marín, Joan Torrents i Adrià Torrens (ps).