dissabte, 19 d’octubre del 2013

HC Ripoll, 7 - Vilassar, 4

Victòria patida de l'HC Ripoll davant d'un Vilassar que va perseverar fins al darrer segon. El primer temps va ser tranquil. L'1 a 0 de Sabata a mitjans d'aquest període, un penal aturat per Adrià Torrens i la sortida a pista de Comas revolucionant el partit van ser els factors més destacats, a banda de l'empat al darrer minut del Vilassar.
El segon temps va resultar molt més mogut. Ivan Mora rematant un xut de Mora (m.32) va tornar a posar en aventatge al Ripoll. Comas al minut següent va fer el 3 a 1 amb un xut potent en carrera. Una falta directa transformada per Sabata (m.34) deixava molt bé el partit per un Ripoll que encara faria el cinquè gràcies a un xut de Marín (m.38). La victòria semblava decidida, però el visitant Roca (m.39) va profitar un rebot per reduïr l'aventatge. El Ripoll va ampliar-lo de nou a través de Sabata, que va transformar una falta directa mig minut després. El mateix jugador va desaprofitar una nova falta directa (m.41). L'equip local va entrar en una fase de joc dispers, i el Vilassar ho va aprofitar per posar-li la por al cos. El 6-3 de Gerard (m.45) després de recollir la bola que ell mateix havia enviat a fora en una falta directa, i el 6-4 de Miquel després d'un xut que va sortir mossegat (m.47) donaven encara opcions als del Maresme. I més encara quan l'àrbitre va expulsar incomprensiblement amb blava a Sabat deixant als dos darrers minuts al Ripoll amb un home menys. El Vilassar no va aprofitar aquesta opció, i en canvi permetre a través d'una falta directa que va transformar Vergés (m.49) que el Ripoll sentenciés finalment un bon partit.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Arxé, Sabata (3), Ivan Mora (1), Vergés (1), Comas (1), Ferrer, Marín (1) i Moi Adam (ps).