dissabte, 12 de gener del 2013

HC Ripoll, 9 - Cassanenc, 0

Oxigenant victòria de l'HC Ripoll, golejada inclosa, davant d'un rival directe a la classificació. El primer temps va tenir el mateix guió que els darrers partits al pavelló municipal, amb un Ripoll superior que es va avançar amb dos gols en el marcador (m.12 i 14) obra de Ferrer. El primer rematant al segon pal una passada de Vergés i el segon en un combinació amb el mateix jugador. Malgrat aquest aventatge el Ripoll va malaguanyar un gran número d'ocasions claríssimes davant del porter visitant, i va donar aire al Cassanenc. Al final del primer temps aquest equip va errar un penal i va enviar una bola al pal de la porteria d'Adrià Torrens. En una jugada estúpida el Cassanenc es va quedar amb inferioritat durant dos minuts, però el Ripoll no va saber aprofitar aquesta circumstància.
Al segon temps el Cassanenc va descentrar-se després d'algunes decisions arbitrals que no compartia, i el Ripoll va aprofitar la circumstància per distanciar-se en el marcador. Primer va ser Marín (m.31) qui va aconseguir un gol dels anomenats fantasma. El porter visitant va veure targeta blava i encara que Ivan Mora va fallar la falta directa, immediatament (m.32) Joan Torrents va transformar un penal per uns peus molt clars dins de l'àrea del Cassanenc. Més tard Marín disposava d'una altra falta directa, però ni tan sols va poder-la xutar perquè l'àrbitre va considerar que Ferrer s'havia avançat abans d'hora de la seva posició. Van ser uns minuts on el col·legiat va intentar compensar al Cassanenc. En els darrers deu minuts va arribar la golejada. Comas d'un xut llunyà va fer el 5 a 0 (m.40), Vergés el sisè (m.41), Ferrer els dos següents (m.42 i 44) i Marín va tancar el marcador (m.48) amb una contra perfectament executada després d'una combinació amb Ferrer. Tot i l'expectació que havia despertat, finalment el tècnic Dani Camprubí no va haver de debutar.
HC Ripoll: Adrià Torrens, Joan Torrents (1), Ivan Mora, Vergés (1), Ferrer (4), Marín (2) i Comas (1).