diumenge, 20 de gener del 2013

Sant Cugat B, 3 - HC Ripoll, 5

Segona victòria a domicili de la temporada, a la pista del filial del Sant Cugat. El partit va ser intens i va servir per veure el debut de Dani Camprubí, en el darrer enfrontament de la primera volta.
L'HC Ripoll sempre va anar per davant en el marcador. Es va avançar (m.12) amb un xut d'Ivan Mora que va trobar la xarxa de la porteria rival. Dos minuts després Vergés feia el segon, també amb un bon xut. El Sant Cugat va escurçar diferències (m.18) però poc després (m.19) una combinació entre Camprubí i Arxé va representar el tercer gol ripollès. Amb l'1 a 3 es va arribar al descans.
Al segon temps un penal contra el Ripoll (m.34) va tornar a deixar un aventatge mínim al marcador. Ivan Mora va aprofitar també un penal (m.38) per fer el 2 a 4. Un contraatac en que Ferrer es va quedar sol davant del porter local va suposar el 2 a 5 gairebé definitiu. Només un altre penal al darrer minut va servir perquè un Sant Cugat que no va digerir bé la derrota, marqués el 3 a 5 final. Baget va fer el seu millor partit de la temporada aturant dos penals i dues faltes directes. El Ripoll va defensar en quadre, i va jugar molt seriós durant els cinquanta minuts.
HC Ripoll: Baget, Ivan Mora (2), Joan Torrents, Arxé (1), Vergés (1), Ferrer (1), Marín, Comas i Camprubí.