divendres, 9 de març del 2012

HC Ripoll, 10 - Jonquerenc, 3

Bon partit de l'HC Ripoll davant d'un Jonquerenc que va plantar cara a la primera part, però que a la segona va notar la manca de jugadors a la banqueta. Camprubí va avançar al Ripoll (m.14) i quatre minuts després un home visitant va desviar una passada ripollesa dins de la seva porteria. Amb el 2 a 0 es va arribar al descans.
El Jonquerenc va reduïr l'aventatge al mínim als dos minuts de la represa, però Selva (m.29) va fer ràpidament el 3 a 1. Marín en dues ocasions (m.32 i 33) va posar el 5 a 1, i Ferrer el 6 a 1 (m.34). El Jonquerenc va fer seguidament el 6 a 2 (m.35) replicat pel 7-2 d'Ivan Mora en transformar un penal (m.37). Després d'uns minuts on el Jonquerenc va tornar a marcar (m.40), Ivan Mora altre cop de penal va fer el 8 a 3 (m.46), ell mateix va marcar un dels gols de la temporada després d'una jugada on va fer diferents tocs d'estic sense deixar tocar la bola a terra (m.47), i finalment Marín va sentenciar amb el 10 a 3 (m.48).
HC Ripoll: Carmona, Arxé, Vergés, Ferrer (1), Ivan Mora (3+1), Humbert, Marín (3), Camprubí (1) i Selva (1).