dissabte, 24 de març del 2012

CP Ribes, 1 - HC Ripoll, 6

Victòria còmoda del HC Ripoll en un partit que va dominar a la primera part, i on va baixar el ritme a la segona. El Ripoll va avançar-se al m.7 amb un gol del ribetà Ivan Mora. Arxé va fer el segon (m.9), Marín el tercer (m.23) i Vergés el quart (m.25), resultat amb el qual es va arribar al descans. Havia estat un domini total ripollès amb el Ribes molt tancat al seu camp.
El segon temps va ser de molt menys joc. Selva va animar-la amb una jugada individual que va acabar amb el cinquè gol (m.35), i Canadell va fer el de l'honor local (m.38). Abans del final Ivan Mora va fer de penal l'1 a 6 definitiu. Amb aquest resultat i l'empat a sis entre GEiEG D i Cassanenc B, ara el Ripoll és líder en solitari de la categoria.
HC Ripoll: Carmona, Humbert, Ivan Mora (2), Selva (1), Vergés (1), Marín (1) i Arxé (1).