dissabte, 5 de novembre del 2011

Salt, 1 - HC Ripoll, 11

Còmoda golejada de l'HC Ripoll en el primer desplaçament de la temporada. L'equip de Dani Camprubí va sortir molt concentrat a la pista, i al mig minut ja guanyava gràcies a un gol d'Humbert. Aquest bon inici va permetre també a Arxé fer el segon, permetent que durant uns minuts l'equip baixés mínimament la guàrdia i el rival gaudís de diferents ocasions per marcar. Va ser però el Ripoll qui va ampliar l'avantatge abans del descans, amb un gol de Vergés (m.16:30), un de Selva (m.16:40) i un altre de Marín (m.22). El 0 a 5 del descans deixava pràcticament sentenciat l'enfrontament, però Marín de nou (m.26:30) i Ferrer (m.27) van ampliar el resultat en un altre inici de període inspirat. El Salt va marcar el seu únic gol, que no va desconcentrar un Ripoll que a través de Selva (1 a 8 al m.31), Humbert (1 a 9 al m.33 i 1 a 10 al m.42) i Marín (1 a 11 al m.48) completàven una golejada on no van faltar gols de bella factura al contraatac, i una bona feina de Carmona per resoldre les jugades locals.
HC Ripoll: Carmona, Arxé (1), Selva (2), Ivan Mora, Vergés (1), Ferrer(1), Camprubí, Humbert (3) i Marín (3).