dissabte, 26 de novembre del 2011

HC Ripoll, 8 - CP Ribes, 1

Victòria àmplia de l'HC Ripoll davant d'un CP Ribes molt motivat però que va caure davant el millor joc local. La graderia ripollesa es va omplir de públic, en una vesprada d'hoquei amb un ambient estrany. Al primer temps dos gols matiners d'Humbert i Ivan Mora aplanàven el camí ripollès. Ferrer abans del descans ampliava l'aventatge, en un període on a més el Ripoll va estaballar dues pilotes als pals i Vergés va errar una falta directa. A la segona part Ferrer (m.31) va marcar un golàs a passada de Selva quan l'àrbitre ja comptava el temps per pitar passiva. Arxé d'un fort xut va fer el cinquè en una contra. El 5 a 0 es va mantenir fins que Ivan Mora feia el sisè (m.42) i Humbert el setè (m.45). Després d'una falta directa aturada per Carmona, Solà va marcar de penal l'únic gol ribetà. De nou Arxé va aconseguir el 8 a 1 definitiu en el darrer minut d'un fort tret.
HC Ripoll: Carmona, Arxé (2), Humbert (2), Ivan Mora (2), Vergés, Selva, Ferrer (2), Marín i Camprubí.