dissabte, 14 de desembre del 2019

HC Ripoll, 3 - CP Roda, 4

Nova derrota per constatar la temporada disfuncional de l'equip a primera catalana. Un segon temps vibrant va ser el més positiu d'un partit on de nou les targetes blaves van condicionar el resultat i on es va evidenciar que a l'equip li falta alguna peça.
Al primer temps el Ripol va avançar-se amb un gol de Martín, que va aprofitar el refús a un xut de Carlon. Amb aquest resultat curt es va arribar al descans. A la represa es va revolucionar el joc, arran de la major petjada visitant. Un xut des d'un lateral va suposar l'empat a 1 (m.29) i un minut més tard una falta directa va permetre que els osonencs s'avancessin. Jaume Farrés va enviar una bola al pal en una falta directa pel Ripoll (m.38). Una blava a Monje va deixar al Ripoll en inferiorat durant dos minuts, abans dels quals un xut calcat al del primer gol, va suposar el tercer del Roda (m.43). Un arbitre que va irritar als jugadors locals, va anul·lar un gol a Zaragoza, però el mateix jugador va recollir una bola dins l'àrea per fer el 2-3 (m.44). L'empat a tres el va fer Carlon rematant un xut de Moya (m.46). L'alegria no va durar massa, perquè en pocs segons el Ripoll va cometre la desena falta, i el Roda va marxar el 3 a 4. La pressió ripollesa va permetre tenir diverses ocasions, entre les quals un pal de Zaragoza. El mateix jugador va rebre una blava després d'agafar amb l'estic un jugador rodenc que l'havia abatut dins l'àrea del Roda. Tot i no marcar la falta directa, el Roda va aprofitar la seva superioritat fins a final de partit, per endur-se la victòria en un partit on l'empat hauria estat el resultat més just.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Monje, Jaume Farrés, Moya, Carlon (1), Zaragoza (1), Martín (1) i Guinard (ps).