dissabte, 28 de setembre del 2019

HC Ripoll, 5 - La Garriga, 3

Tercera victòria seguida davant d'un rival incòmode que en cap moment va donar el partit per perdut. El primer temps va ser conservador per part de tots dos equips. Van disposar d'una falta directa per banda, però cap dels dos va ser capaç d'inaugurar el marcador.
A la represa de seguida es va veure que l'escenari seria molt diferent. Un penal va permetre a La Garriga inaugurar el lluminós (m.26) però en un sol minut Vidal Carlon va capgirar-lo amb un gol a centrada de Jaume Farrés i un altre en contraatac. Una bola al pal dels visitants va ser el preludi de dos gols més del Ripoll. Pous rematant una assistència de Farrés, i el mateix Jaume en un contraatac van fer el 4 a 1 (m.40) en dues jugades consecutives. Un altre penal va permetre a La Garriga fer el seu segon gol (m.42), però Monje va marcar el 5-2 sentenciant gairebé l'enfrontament (m.45). Un minut més tard un xut mossegat va servir als vallesans per fer el definitiu 5 a 3, en el seu únic gol de jugada.
HC Ripoll: Pau Franquesa, Vidal Carlon (2), Moya, Monje (1), Jaume Farrés (1), Zaragoza, Roc Pous (1), Martín i Guinard (ps).