dissabte, 8 de desembre del 2018

HC Ripoll, 4 - Arenys de Mar, 1

Bona victòria d'un irregular Ripoll que al segon temps va sentenciar a un Arenys de Mar molt poc inspirat en atac. El partit va tenir un primer temps amb poques incidències. Jaume Farrés va imposar la seva qualitat en l'1-0 (m.10) en una definició inapelable. Una blava a Carlon hagués pogut animar el partit, però Pau va aturar la falta directa corresponent (m.15) i l'Arenys no va aprofitar els dos minuts de superioritat.
Zaragoza va fer el segon amb assistència de Farrés (m.33) ja en el segon temps. Mig minut després l'Arenys no va aprofitar un penal que un encertat Pau Franquesa va aturar amb solvència. En canvi Jaume Farrés va enviar fora també un penal (m.37) però en canvi va fer el tercer aprofitant el rebot de la bola a la tanca. El gol visitant va arribar en una falta directa a favor de l'Arenys, malgrat que Pau va aturar el primer xut, però no va poder fer res en el segon (m.41). Tres minuts després Farrés va errar una directa a favor del Ripoll. El 4 a 1 no va tardar en arribar, obra de Monje en una contra on el va assistir Zaragoza (m.44).
HC Ripoll: Pau Franquesa, Jaume Farrés (2), Zaragoza (1), Moya, Monje (1), Vidal Carlon, Ivan Mora, Casanova i Guinard (ps).