diumenge, 27 de maig del 2018

HC Ripoll, 1 - Cerdanyola, 3

La notable temporada de l'HC Ripoll no va tenir el colofó que l'afició i equip local desitjava, i va caure amb el cap ben alt davant d'un Cerdanyola més experimentat. Els visitants van utilitzar millor les seves armes i van imposar-se malgrat la igualtat en el joc. Tot i que l'arbitratge no va ser péssim, va pecar de condescendent amb la duresa visitant, va deixar-se discutir totes les jugades pels jugadors vallesans, i va convertir-se en còmplice amb una jugada cabdal per la victòria del Cerdanyola.
El primer temps va demostrar el perquè de la seguretat defensiva del Cerdanyola. L'equip visitant va tancar-se bé, amb un porter que no va deixar sorprendre's pels pocs xuts llunyans dels jugadors ripollesos. En canvi una bola disparada des de camp propi, va suposar el 0 a 1 pel Cerdanyola (m.9). El Ripoll va tenir la seva millor opció en un xut al pal de Carlon. El mateix jugador va caure en la provocació d'un dels rivals, i va ser exclós amb blava. La transformació de la falta directa (m.24) va suposar el 0 a 2 amb què es va arribar al descans.
La desena falta visitant va arribar en el primer minut del segon temps, servint a Jaume Farrés per marcar l'1-2. El joc va ser molt més viu que al primer temps, amb contraatacs que ja convenien al Ripoll, però que van ser ben aturats per tots dos porters. Saña va tenir una actuació destacada, aturant la segona falta directa que va xutar el Cerdanyola (m.39). Les possibilitats d'empat ripolleses es van esfumar després d'una pèrdua de bola en defensa, que va ser transformada en el tercer gol vallesà (m.45). Abans d'acabar el partit Carlon va xutar fora un penal provocat per Zaragoza (m.47). Un cop acabat una aïllada reacció de mal perdre per part d'un jugador visitant no va acabar amb tangana gràcies a la freda reacció de Farrés.
El pavelló de Ripoll va registrar una molt bona entrada, tot i l'horari atípic, en un partit intens i emocionant, també amb presència d'afició visitant. Tota la sort del món pel Cerdanyola en la següent i definitiva eliminatòria. I que aquest Ripoll tingui continuïtat la temporada vinent, amb l'experiència i bon joc que ha acumulat durant la present campanya. Endavant equip!
HC Ripoll: Saña, Òscar Castellà, Jaume Farrés (1), Monje, Escandell, Zaragoza, Carlon, Roc Pous, Casanova i Guinard (ps).