diumenge, 22 d’abril del 2018

HC Ripoll, 3 - SHUM B, 6

Mal partit, mal horari, mal arbitratge, mal rival i mal resultat. Si els planetes s’haguessin hagut d’alinear no ho haurien fet tan desastrosament, en una tarda de diumenge on el més destacable va ser que tothom acabés mantinguent la calma.
El partit es va posar molt coll amunt pel Ripoll després del 0 a 3 que va aconseguir el rival al primer temps. Tot i disposar de dues faltes directes, ni Jaume Farrés ni Vidal Carlon van encertar a marcar-les abans del descans.
El segon temps va ser igualment frustrant. El SHUM va fer el quart (m.29) i Carlon tampoc va poder marcar una nova directa pel Ripoll. En canvi el SHUM sí que va marcar la seva fent el 0 a 5 (m.38). Una nova directa que Òscar Castellà va enviar al pal, va precedir el primer gol ripollès, marcat pel mateix Castellà un minut més tard. L’arbitre va ensenyar blava a Carlon per una falta, que va generar alhora la vermella per protestar. Tot i que el SHUM no va marcar la directa, el Ripoll va jugar amb dos homes menys durant dos minuts, i amb un menys durant quatre minuts més. Amb inferioritat Monje va fer el 2 a 5 en una directa (m.47). Els jugadors visitants van sumar-se al despropòsit de partit, no sabent contemporitzar amb l’aventatge, buscant la provocació gratuïta i protestant a l’àrbitre. Una directa pels visitants va suposar el 2 a 6 ja a l’últim minut. En una de les darreres accions Escandell va rematar dins l’àrea el 3 a 6 definitiu que hauria no pogut ser-ho si el SHUM hagués aprofitat una nova directa.
HC Ripoll: Guinard, Monje (1), Jaume Farrés, Zaragoza, Vidal Carlon, Roc Pous, Escandell (1), Òscar Castellà (1) i Saña (ps).