dissabte, 24 de març del 2018

Ripollet, 4 - HC Ripoll, 4

L'HC Ripoll va deixar passar una bona oportunitat de sumar tres punts a domicili després de tenir contra les cordes al Ripollet. L'equip ripollès va dominar el primer temps tant en el joc com en el marcador. Jaume Farrés el va inaugurar de falta directa (m.7). Abans del descans Bernat aprofitant un rebot va fer el segon i Vidal Carlon amb un xut col·locat el tercer.
Al segon temps el Ripollet va prémer l'accelerador i va fer l'1 a 3 (m.35). Jaume Farrés va marcar una nova falta directa i tornava a ampliar l'avantatge. En els darrers minuts els locals van marcar tres gols per empatar el partit, malgrat la bona actuació de Saña, que va aturar dues directes i un penal. En la darrera jugada Farrés hauria pogut marcar de nou però la reacció del porter vallesà va impedir-ho.
HC Ripoll: Saña, Vidal Carlon (1), Ò.Castellà, Monje, Jaume Farrés (2), Zaragoza, Escandell (1), Roc Pous i Guinard (ps).